AZ-Solutions

AZ-Solutions is opgestart in 2009 door industrieel ingenieur en docent Zekai Ates. Zekai biedt ondersteuning binnen managementvaardigheden en procesmanagement. Geïnspireerd door zijn ondernemende vader, maakt zijn oudste zoon Erendiz sinds 2016 ook deel uit van het familiebedrijf. Erendiz geeft met zijn achtergrond in communicatie, sales en coaching AZ-Solutions een bredere scope.

ERENDIZ ATES

Erendiz Ates is trainer en mede-zaakvoerder van AZ-Solutions en helpt bedrijven en professionals om via een doordachte LinkedIn-strategie hun zakelijke netwerk én merk te doen groeien.

Ondertussen heeft hij meer dan 250 bedrijven en 1000 coachees uit verschillende sectoren de nodige boost gegeven. Naast zijn personal coaching trajecten, geeft hij bedrijven Incompany een LinkedIn & social boost en organiseert hij met vaste regelmaat (online) LinkedIn Masterclasses.

De AZ-missie

Samen groeien

Vertrouwen is nu meer dan ooit van belang bij het doen van zaken met andere professionals. We doen graag zaken met de mensen en organisaties die we kennen. Niet puur gebaseerd op sales en trucjes, maar een oprechte benadering.

Maar hoe zorg je ervoor dat je vertrouwen uitstraalt en dat mensen jouw producten of diensten (blijven) kiezen? Hoe kan je meer mensen bereiken? AZ-Solutions helpt je met het uitbouwen van je online brand op social media. Samen groeien.

Persoonlijke aanpak

Bij AZ-Solutions spreek je met mensen, en niet met een bedrijf. We gaan er elke dag voor om met een persoonlijke aanpak kleine ondernemingen, zelfstandigen en professionals te helpen met hun social media, online brand en efficiëntie.

“Bij AZ Solutions spreek je met mensen, niet met een bedrijf.”